Nadomestite izvađene zube

Implanti

Na najsigurniji način nadomestite jedan ili više izvašenih zuba bez brušenja vaših okolnih zdravih zuba. 

Oslobodite se neudobnih proteza. U prvoj fazi, bezbolno sa lokalnom anestezijom se postavlja implant a u drugoj fazi, kada implant osteointegriše, zaraste u viličnoj kosti  izrađuje se definitivni protetski rad. Prilikom postavke implanta, ako je potrebno moguća je upotreba koštanog zamenika (‘veštačke kosti’) uz obaveznu postavku kolagene membrane. Kod pacijenta koji nisu u mogućnosti da sačekaju uklanjanje konaca (posle 7-10 dana) upotrebljava se resorptivni konac koji sam se topi i ispada.

Fiksni protetski rad se cementira na individualne suprastrukture (bez mogućnosti skidanja mosta) ili se šrafi u implant uz pomoć odgovarajućih titanijumskih baza ili MUA suprastruktura (sa mogucnošću skidanja u ordinaciji radi inspekcije, cišćenja i korekcije mosta).

Stabilizujte i učvrstite vašu postojeću totalnu protezu u jednoj poseti

Mini implanti

Idealno za nestabilne totalne proteze koje vas žuljaju, koje se pokreću prilikom jela i razgovora.

Bezbolno, bez obimnih hirurških intervencija i potrebe da se prekida antikoagulasna terapija, u istom danu se postavljaju jednodelni implanti malog promera u vilicu i odgovarajuće kopče u postojeću protezu čineći je stabilnom skoro kao fiksni protetski rad. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, bez upotrebe skalpela, bez podizanja reznja i  šivenja koncima. Četiri mini implanta se postavljaju kroz sluzokožu u frontalnom delu vilice i odmah se postavlja postojeca proteza ili se uzima otisak za novu bez čekanja na dug proces osteointeracije implanata.