[corner-ad id=”1″]

30 godina sa Vama

Dobrodošli u Mis Denatal

Specijalističku stomatološku ordinaciju MIS DENTAL osnovao je doktor stomatologije, specijalista parodontologije Milutin Mita Spasojević u Šapcu pre 25 godina.

2012 godine u ordinaciji pocinje da radi I preuzima ocev posao dr Stefan Spasojevic.

Danas naša ordinacija broji 13 zaposlenih među kojima je 5 doktora , specijalistia protetike,parodontologije i ortodoncije.

Više o nama

precizno, brzo i potpuno digitalno

Intaoralno skeniranje

Najprecizniji protetski radovi bez neprijatnog uzimanja otiska.
3Shape Trios intraoralnim skenerom najnovije generacije digitalizujemo stanje u Vašim ustima i na 3D modelu izradjujemo u najkraćem roku najpreciznije radove potpuno digitalno, frezujući ih na cnc masini ili stampajući na 3d stampaču.

Detaljnie

Nadomestite izvadjene zube

Implanti

Na najsigurniji nacin nadomestite jedan ili vise izvadjenih zuba bez brusenja vasih okolnih zdravih zuba. Oslobodite se neudobnih proteza. U prvoj fazi, bezbolno sa lokalnom anestezijom se postavlja implant a u drugoj fazi, kada implant osteointegrise,zaraste u vilicnoj kosti izradjuje se definitivni protetski rad. Fiksni protetski rad se cementira na individualne suprastrukture (bez mogucnosti skidanja mosta) ili se srafi u implant uz pomoc odgovarajucih titanijumskih baza ili MUA suprastruktura (sa mogucnoscu skidanja u ordinaciji radi inspekcije,ciscenja I korekcije mosta).

Detaljnie

Najnoviji i najugodniji nacin ispravljanja zuba

Ortho folije

Menjanjem tankih, providnih folija na dve nedelje postavite zube u zeljeni polozaj i ulepsajte vas osmeh bez neugodnih metalnih bravica i zica na zubima uz lako odrzavanje higijene zuba.

Broj folija i duzina terapije…

Detaljnie

Zajedno dizajniramo Vaš budući osmeh

DSD (Digital Smile Design)

Za potpuno predvidive rezultate protetske terapije. Zajedno dizajnirajmo Vas buduci osmeh pre nego sto zbrusimo Vase zube – potpuno digitalno! Koristeci vasu fotografiju I intraoralni scan za par minuta mozete videti kako ce izgledati Vas osmeh.

Detaljnie

Najcvrsci materijal najvise estetike

BEZMETALNA KERAMIKA

Najcvrsci materijal najvise estetike – cirkojijum dioksid.
Za najvisu estetiku i potpuno prirodan izgled zuba.
Bez kontraindikacija – za velike raspone, materijal postojan kao metal ali bez alergija, bez modre I potamnele gingive u vratu zuba

Detaljnie

Stabilizujte I ucvrstite vasu postojecu totalnu protezu u jednoj poseti.

MINI IMPLANTI

Idealno za nestabilne totalne proteze koje vas zuljaju I koje se pokrecu prilikom jela I razgovora. Bez obimnih hirurskih intervencija I bez potrebe da se prekida antikoagulasna terapija, u istom danu se postavljaju jednodelni implanti malog promera u vilicu I odgovarajuce kopce u postojecu protezu cineci je stabilnom skoro kao fiksni protetski rad. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, bez upotrebe skalpela, bez podizanja reznja I sivenja koncima. Cetiri mini implanta se postavljaju kroz sluzokozu u frontalnom delu vilice izbegavajuci

Detaljnie
Oralna hirurgija

Pružamo sve vrste oralno hirurških zahvata, od vađenja zuba do malih hirurških intervencija, od predprotetske pripreme do pripreme za implantate.

Ortodoncija

Ortopedija vilica - specijalisticka grana stomatologije koja se bavi rastom, razvojem kao i dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti zuba,vilica i lica.

Protetika

Pružamo sve vrste oralno hirurških zahvata, od vađenja zuba do malih hirurških intervencija, od predprotetske pripreme do pripreme za implantate.

Implantologija

Pružamo sve vrste oralno hirurških zahvata, od vađenja zuba do malih hirurških intervencija, od predprotetske pripreme do pripreme za implantate.

CAM CAD CENTAR

Laboratorija stomatološke protetike

U sklopu ordinacije godinama je radila  zubotehnička laboratorija koja je 2016 godine prerasla u MIS DentalProtetiku, zasebnu firmu koja zaposljava 6 zubnih tehnicara I saradjuje sa velikim brojem stomatoloskih ordinacija sirom Srbije. U MIS Dental Protetici se izradjuju sve vrste protetskih nadoknada najmodernijim metodama koristeci 3d skenere, CNC masine I 3D stampace.

Više informacija